Contact

Vragen, openingstijden en bereikbaarheid

Wij werken nog steeds deels vanuit huis en doen wat we kunnen met thuiswerken: administratieve taken, films beschrijven, gescand materiaal op de website plaatsen etc. Het inschrijven en digitaliseren van archiefmateriaal heeft gedurende onze afwezigheid stilgelegen. We werken er nu weer verder aan 0p de dagen dat we op de archieven zijn en vragen uw begrip voor opgelopen vertraging.

De studiezaal is vanaf 5 oktober geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Lees meer: Reserveren studiezaalbezoek niet meer nodig.

Vragen

Voor de meeste vragen over films bekijken, bestellen en/of schenken kunt u de antwoorden vinden in de FAQ.

Voor overige vragen en opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar filmbank@groningerarchieven.nl of bellen met 050 599 20 00.

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Wij zijn gesloten en niet bereikbaar op:

  • Vrijdag 31 december

Bereikbaarheid

Het gebouw van de Groninger Archieven ligt vlakbij het Hoofdstation Groningen en is dan ook te voet makkelijk te bereiken.

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Q-Park Cascade. Actuele informatie en parkeertarieven vindt u op de website van de Gemeente Groningen. In speciale gevallen en voor mindervalide studiezaalbezoekers hebben we een parkeerplaats beschikbaar. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.